Boekhouder voor zorg

Vind hier uw boekhouder ZZP in de zorg

Wilt u zzp’er worden in de zorg? Dan zijn er een aantal vereisten waar u aan moet voldoen. Laat u adviseren en begeleiden door een boekhouder gespecialiseerd in zzp’ers in de zorg. Dan kunt u goed van start gaan! Uw werk in de zorg vraagt veel aandacht, aandacht die u liever niet wilt verdelen met ook nog het bijhouden van uw boekhouding en het voldoen aan uw fiscale verplichtingen. Dat is waar uw boekhouder zzp in de zorg over waakt!

Boekhouders gespecialiseerd in de zorgsector

De ene boekhouder is de andere niet! Boekhouders kunnen behoorlijk verschillen in kwaliteit, prijs en service. Daarom hebben wij voor u een landelijk netwerk opgestart waarin we alleen de beste boekhouders toelaten. Maar dat niet alleen, we maken ook een onderscheid in boekhouders per sector. Bij ons vindt u dan ook gemakkelijk een boekhouder die gespecialiseerd is in de zorgsector en die al vele zzp’ers in de zorg heeft bijgestaan. Kortom, hier vindt u een professional die weet waar u het over hebt! Dat werkt wel zo prettig!

Geniet van extra veel voordelen

Uw boekhouder zzp in de zorg weet precies waar u op moet letten bij het starten van uw zelfstandige activiteit; aan welke regels u moet voldoen, het urencriterium, ondernemersregelingen voor starters, belangrijke aandachtspunten voor ondernemers in de zorg, etc. Uw boekhouder weet wat werken in de zorg betekent! Dat maakt uw boekhouder tot een strategische businesspartner die u vooruit kan helpen met goede adviezen en inzichten. Doordat uw boekhouder weet waar u het over hebt, kost uw boekhouding ook minder tijd, dat scheelt weer kosten. Bent u al een tijdje bezig als zzp’er in de zorg, laat uw financiële en fiscale zaken dan eens door een boekhouder controleren. U ziet mogelijk gunstige regelingen, aftrekposten of unieke kansen over het hoofd!

Zzp’ers in de zorg ontzorgen

Terwijl u zich met heel uw hart stort op uw werk, houdt uw boekhouder zich bezig met het verzorgen van uw administratie. Een klus die waarschijnlijk helemaal niet bij u past of waar u altijd met tegenzin mee aan de slag ging. Doordat uw boekhouder u op dit vlak ontzorgt, kunt u zich concentreren op waar uw hart ligt; het zorgen voor andere mensen! Zo kunt u nog veel meer mensen van dienst zijn. Ondernemen is een kunst en een belangrijk onderdeel van die kunst is het leren loslaten van taken die anderen veel beter kunnen uitvoeren. In dit geval de boekhouding!

Wat kan een boekhouder voor u doen?

Voor onder meer de volgende taken kunt u hier aankloppen bij een van onze boekhouders zzp in de zorg:

  • Inrichten en ordenen van uw administratie
  • Het systematisch bijhouden van uw administratie
  • Het verzorgen van de aangifte van uw omzetbelasting
  • Het verzorgen van de aangifte van uw inkomensbelasting
  • Voor al uw overige vragen over administratie en belastingen

Aandacht voor de mens achter de ondernemer

Als zzp’er in de zorg bent u een mensen-mens. Dat geldt ook voor onze boekhouders; zij kijken naar de mens achter de ondernemer, door persoonlijke service te bieden. U kunt rekenen op toegewijde boekhouders die hun afspraken nakomen, altijd goed bereikbaar zijn en eerlijke tarieven vragen. Meer weten? Vraag dan hier meteen online gratis en vrijblijvend offertes aan van meerdere boekhouders voor zzp’ers in de zorg die in uw regio werkzaam zijn!

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

  • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
  • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
  • Direct inzicht in de kosten
  • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio

Wat anderen over ons zeggen:

Informatie op de website (8,5)
Gemak van onze service (9,5)
Kwaliteit van de offertes (9,0)

98% van de klanten beveelt ons aan.