Disclaimer Boekhouderzzp.com

De website www.boekhouderzzp.com is een product van Internet Perfect dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 55366325.

Aansprakelijkheid

Dagelijks zijn wij met veel zorg en aandacht bezig om de volledigheid en de correctheid van de informatie op onze website te optimaliseren. Echter kunnen wij niet instaan voor eventuele fouten en onvolledigheden. Hiervoor aanvaarden wij dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Op de website www.boekhouderzzp.com zijn diverse links opgenomen van derden. Op deze websites zijn de voorwaarden van desbetreffende website van toepassing.

Auteursrechten

Op deze website maken we gebruik van afbeeldingen en teksten. Alle rechten hiervan liggen bij Internet Perfect en haar licentiegevers. Mocht u van mening zijn dat wij uw auteursrechten hebben geschonden, neem dan gerust contact met ons op via info[@]boekhouderzzp.com.

Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van onze content is niet toegestaan zonder onze schriftelijk toestemming.

Wijzigingen disclaimer

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om onze disclaimer door te nemen. Wij behouden ons het recht om deze disclaimer van tijd tot tijd te wijzigen. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op.