Boekhouder voor 16 uur per week gezocht

Boekhouder voor 16 uur per week gezocht?

Als startende ondernemer kan het te duur zijn om een boekhouder fulltime in dienst te nemen. Vaak is dat ook helemaal niet nodig en is een aantal uur in de week voldoende. Zet eens voor uzelf op een rij welke boekhoudkundige werkzaamheden er allemaal moeten gebeuren. Wat kunt u zelf gemakkelijk doen? Wat wilt u aan een professionele boekhouder overlaten? En hoeveel tijd is daarvoor nodig. Hier vindt u gemakkelijk een boekhouder voor 16 uur in de week.

Boekhouder voor enkele uren per week?

Het is helemaal geen gek idee om voor enkele uren in de week een boekhouder in te schakelen. Hierboven schetsten we al de situatie dat het voor ondernemers soms financieel niet haalbaar is om een fulltime boekhouder aan te nemen. Ook kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de boekhouder waar u doorgaans mee samenwerkt momenteel niet beschikbaar is. Tijdelijk een boekhouder voor 16 uur in de week inschakelen kan dan een goede optie zijn.

Boekhoudsoftware ZZP

Flexibele boekhouders

Als ondernemer is het belangrijk dat u geen financiële en fiscale regels en verplichtingen over het hoofd ziet, anders kan het u straks duur komen te staan. Ook is het essentieel dat u voldoende tijd hebt om met uw eigen vak bezig te zijn. Neemt de boekhouding te veel tijd in beslag, dan biedt een boekhouder voor enkele uren per week verlichting. Er zijn veel goede boekhouders die wel houden van dit soort overeenkomsten. Ze kunnen op deze manier voor meerdere bedrijven werken, waardoor hun werk flexibel en afwisselend blijft. We brengen u hier graag in contact met boekhouders die u graag voor 16 uur per week uit de brand helpen!

Professionele en betrouwbare service

We kunnen u garanderen dat de boekhouders die bij ons netwerk zijn aangesloten een professionele en betrouwbare service bieden. U kunt zelfs op zoek gaan naar boekhouders die gespecialiseerd zijn in uw vakgebied. Daardoor zal uw boekhouder nog sneller en effectiever kunnen werken en zal een boekhouder voor 16 uur per week al snel voldoende zijn. Houd altijd voor ogen dat een correcte boekhouding de basis is van een gezond bedrijf. Binnen 16 uur per week kan een boekhouder al heel veel voor u betekenen en op boekhoudkundig en fiscaal vlak orde op zaken stellen.

Wat kan een boekhouder voor u betekenen?

Maak samen duidelijke afspraken over de te verdelen taken en het tarief voor 16 uur in de week. Aan de professionele boekhouders die u hier vindt, kunt u onder meer de volgende taken overdragen:

 • Aangifte van de omzetbelasting
 • Aangifte van de inkomstenbelasting
 • Opstellen van de jaarrekening
 • Periodieke controles
 • Interpretatie van de cijfers
 • Bijsturen van de bedrijfsstrategie
 • Fiscaal en financieel advies

Vind hier uw boekhouder (16 uur per week)!

Waarom de volledige boekhouding zelf doen, als u er geen tijd voor hebt of er niet voldoende verstand van hebt. Voor een gezond bedrijf op de lange termijn is het zeker verstandig om een beroep te doen op een boekhouder. Op die manier kunt u zich richten op uw eigen kwaliteiten. Samen laat u uw bedrijf sneller en effectiever groeien. Wilt u weten wat u qua kosten kunt verwachten? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend offertes aan van boekhouders voor 16 uur in de week bij u in de regio.

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

 • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
 • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
 • Direct inzicht in de kosten
 • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio