Klantervaringen Boekhouderzzp.com

Dit zijn enkele ervaringen van anderen met onze service:

Doordat mijn onderneming is gegroeid zocht ik een boekhouder die de volledige boekhouding en administratie kon verzorgen. Aanvraag via Boekhouderzzp.com geplaatst en binnen 24 uur had ik de offertes binnen. Afspraak gemaakt en mijn boekhouding is nu keurig uitbesteed tegen een goed tarief. Bedankt voor jullie service!

J.D. van Eersel – Eindhoven
Beoordeling: 8,5

Onze boekhouding doen we zelf via een boekhoudprogramma. We wilden graag controle op onze aangifte inkomstenbelasting zodat we niet voor verrassingen zouden komen te staan. Boekhouderzzp.com kan ik iedere zzp’er/ondernemer aanraden.

F. Teermans – Goes
Beoordeling: 8,0

Prima website die hun service waarmaakt. Wij hebben 4 offertes van administratiekantoren ontvangen in onze regio waarvan we bij 2 op gesprek zijn geweest. Geen klachten hier.

G. Veersma – De Rijp
Beoordeling: 9,0

Gekregen waar ik naar op zoek was. Een goede boekhouder in Groningen. Kreeg ‘maar’ 3 offertes. Maar jullie hebben ons in contact gebracht met een boekhouder die aan onze wensen voldoet.

Mevr. T. van Duuren – Haren
Beoordeling: 7,5

De jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting wilde ik graag uitbesteden aan een goede en betaalbare boekhouder. Via jullie snel een uitstekende boekhouder gevonden! Jullie service kan ik iedere ondernemer van harte aanbevelen.

T. Hofman – Haarlem
Beoordeling: 9,0

Snelle service, goed geholpen. Op mijn vragen werd binnen 24 uur op gereageerd.

G. Kuipers – Zwolle
Beoordeling: 7,5

We waren niet tevreden over onze huidige boekhouder. Via Boekhouderzzp.com diverse offertes vergeleken. Met 2 boekhouders een afspraak gemaakt om hun werkwijze te bespreken. We hebben nu een boekhouder waar we op kunnen bouwen en die snel reageert op onze fiscale vragen.

Fam. Goedens – Venlo
Beoordeling: 9,0

Als startende zzp’er wilde ik mijn jaarrekening laten verzorgen door een goede en betaalbare boekhouder in de regio Ridderkerk. Jullie vergelijkingsservice is erg fijn. Helaas maar 3 offertes ontvangen, maar wel binnen 24 uur. Prima service.

D. Schrikkema – Ridderkerk
Beoordeling: 7,5

Ondernemen is mijn ding, boekhouding niet. Daarom erg blij met Boekhouder ZZP. Snel en makkelijk offertes vergeleken en nu een goede boekhouder voor mijn bedrijf.

H.T. de Groot – Haarlem
Beoordeling: 9,0

In het begin deed ik mijn boekhouding en administratie zelf om kosten te besparen. Een verkeerde keuze, zo bleek achteraf. Mijn huidige boekhouder maakt gebruik van aftrekposten waarvan ik het bestaan niet eens wist. Boekhouder ZZP, bedankt voor jullie online dienst!

Tamara – Lelystad
Beoordeling: 9,5

Gewoon goed service, doen wat ze beloven.

Mevr. Aarends – Westerbork – Beoordeling: 8,5

Alle offertes pas na een week ontvangen, maar wel goed kunnen vergelijken. De afhandeling en persoonlijke service was overigens prima.

Dideriek – Amsterdam
Beoordeling: 7,0

Een gratis service die zijn beloften nakomt. Snel offertes mogen ontvangen en prima prijsvergelijking kunnen doen.

K.P.E. van Deersen – Coevorden
Beoordeling: 8,5

Ik was teveel tijd kwijt met mijn administratie als zzp’er. Via jullie offertes vergeleken en een goede boekhouder gevonden met een scherp tarief.

S. Verdonk – Udel
Beoordeling: 8,0

Zeer snelle reacties en offertes ontvangen van ervaren boekhouders op mijn aanvraag. Vergelijken loont zeker! Heel erg bedankt voor jullie service. Gewoon top!

Mevr. Kamstra – Houten
Beoordeling: 10

Ondanks dat we een goed online boekhoudpakket hebben wilden we toch graag een deskundige boekhouder erbij betrekken. Via jullie met een administratiekantoor in contact gekomen die ons voorzien heeft van persoonlijke begeleiding en advies.

I. Hemmings – Kampen
Beoordeling: 8,0

Als kleine zelfstandige werk ik met een online boekhoudprogramma. Echter wil ik wel controle van een deskundige boekhouder bij mijn aangiften. Via jullie een goedkope boekhouder gevonden die aan mijn wensen voldoet. Jullie service kan ik aanbevelen.

Mevr. Z. Verburg – Eindhoven – Beoordeling: 9,0

Zelf heb ik te weinig kennis en tijd om goed te weten op welke aftrekposten ik recht heb. Hiervoor heb ik advies gezocht via jullie service. Binnen 24 uur had ik diverse offertes ontvangen van boekhouders in mijn regio.

Dhr. F.H. Kooistra – Hengelo – Beoordeling: 8,0

Als zzp’er zocht ik een goedkope boekhouder. Iemand die mij kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting wil verzorgen. Dat is via jullie nu prima geregeld!

Dhr. R. Bijholt – Coevorden – Beoordeling: 8,5

Helaas maar twee offertes mogen ontvangen. Wel een goede boekhouder gevonden tussen deze twee voor mijn onderneming.

Anoniem – Den Helder – Beoordeling: 7,5

Wat anderen over ons zeggen:

Informatie op de website (8,5)
Gemak van onze service (9,5)
Kwaliteit van de offertes (9,0)

98% van de klanten beveelt ons aan.

Zelf uw ervaring met ons delen?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.