Over Boekhouderzzp.com

Bekijk hieronder in 1 minuut hoe Boekhouderzzp.com werkt

In het kort over Boekhouder ZZP

Boekhouderzzp.com is een landelijk online platform waarbij het koppelen van vraag en aanbod centraal staat. In heel Nederland hebben wij ervaren en erkende boekhouders aangesloten die gespecialiseerd zijn in de boekhouding voor zzp’ers. Nadat u uw aanvraag geplaatst heeft via ons contactformulier, ontvangt u binnen een werkdag meerdere vrijblijvende offertes (maximaal vier) van boekhouders in uw regio. Door deze offertes met elkaar te vergelijken kunt u een goede keuze maken welke boekhouder bij u en uw onderneming past. Onze service is geheel gratis en vrijblijvend!

Wie zijn wij?

We zijn een enthousiast team van online specialisten dat Boekhouderzzp.com in 2012 is gestart. Wij hebben een partnerschap met Offerti waardoor we een uitgebreid netwerk van ervaren boekhouders in heel Nederland beschikbaar hebben voor zzp’ers, eenmanszaken en mkb’ers die hun boekhouding willen uitbesteden. Ook richten we ons op kennisdeling via onze blog. Wekelijks publiceren we artikelen om zzp’ers en andere ondernemers te voorzien van boekhoudkundige tips en het laatste nieuws.

Voor boekhouders

Bent u boekhouder en wilt u graag in contact komen met nieuwe potentiële klanten in uw regio? Klik hieronder op de button en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Informatie & aanmelden als boekhouder

Veelgestelde vragen

Boekhouderzzp.com is er voor iedere (startende) ondernemer die ervoor kiest om de boekhouding uit te besteden. Uiteraard tegen een goed prijs kwaliteit verhouding. Daarom kunt u via onze website gratis en vrijblijvend 4 boekhouders in uw regio met elkaar vergelijken.
Nee, er zijn geen kosten en verplichtingen verbonden aan uw aanvraag. Onze service is gratis en vrijblijvend voor ondernemers, en dat blijft het ook.
De kosten van een boekhouder kunnen nogal verschillen. Waar sommige boekhouders een uurtarief hanteren van € 25,00 vragen anderen een uurtarief van € 85,00. Daarom is het vergelijken van offertes belangrijk en handig, want het kan u vele euro’s besparen. Vraag ook of uw boekhouder gebruikt maakt van de nieuwste boekhoudsoftware. Dit bespaart namelijk vele uren werk en daarmee scheelt het u in de kosten. Uiteraard moet u niet alleen naar de kosten kijken. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft vaak ook goed inzicht in de werkwijze van uw boekhouder.
Er zijn vele redenen om een boekhouder in te schakelen. De belangrijkste reden is voor veel ondernemers de tijdbesparing die het oplevert. Maar daarnaast zorgt een goede boekhouder voor een maximaal fiscaal belastingvoordeel voor uw onderneming. Ook is het belangrijk om financieel inzicht te hebben in uw onderneming. Alles bij elkaar is het verstandig om een boekhouder in te schakelen en verdient een boekhouder zichzelf voor u terug.
Ja. Bent u op zoek naar nieuwe klanten in uw regio? Dan kunt u zich aansluiten bij ons netwerk. U ontvangt dan dagelijks, wekelijks of maandelijks hoogwaardige leads in uw mailbox. Klik hier voor meer informatie.
In heel Nederland hebben wij vele goede boekhouders aangesloten binnen ons netwerk. Echter kan het in sommige postcodegebieden voorkomen dat we geen 4 boekhouders beschikbaar hebben. Het kan dan zijn dat u minder offertes ontvangt. Wij werken constant aan een verbetering van ons netwerk.
Boekhouderzzp.com wordt u aangeboden door:

Internet Perfect
Vaart Z.Z. 1C-7
9401 GE Assen

Kvk-nummer: 55366325

Voor direct contact kunt u ons bereiken via: info@boekhouderzzp.com

Wat anderen over ons zeggen:

Informatie op de website (8,5)
Gemak van onze service (9,5)
Kwaliteit van de offertes (9,0)

98% van de klanten beveelt ons aan.
(Op basis van 34 beoordelingen)

Boekhouder en op zoek naar nieuwe klanten?

  • Ontvang iedere werkdag onze mailing met nieuwe offerte-aanvragen. 100% gratis en vrijblijvend!
  • Bepaal zelf op welke aanvraag u een offerte uitbrengt. Dit kan al vanaf 9 euro.
  • Houd uw kosten in de hand. Geen verplichte afname en geen abonnementskosten. U zit nergens een vast.
  • Laat uw bedrijf zonder risico’s groeien.
Aanmelden als boekhouder