Boekhouder voor startende ondernemers gezocht?

Hebt u de stoute schoenen aangedaan om uw droom van een eigen zaak werkelijkheid te maken? Dan bent u hier aan het juiste adres voor professionals die u graag helpen om van uw eigen bedrijf een waar succes te maken. U hoeft het namelijk niet alleen te doen. Sterker nog; u staat sterker als u belangrijke onderdelen van het ondernemerschap, zoals de boekhouding, aan een erkende boekhouder voor startende ondernemers overlaat.

Eigen zaak? Maak een vliegende start!

Er komt heel wat regelwerk kijken bij het opstarten en runnen van een eigen bedrijf. Uw wilt natuurlijk het liefst met uw vakgebied aan de slag, nieuwe klanten binnenhalen en alles op alles zetten om aan hun wensen te voldoen. Boekhoudkundige verplichtingen kunnen dit alles in de weg staan. Is het opstellen en bijhouden van een goede bedrijfsadministratie als een blok aan uw been? Schakel dan via ons landelijk netwerk een ervaren en betrouwbare boekhouder voor startende ondernemers in. U zult zien dat u dan met uw eigen zaak gemakkelijk een vliegende start maakt.

Boekhoudsoftware ZZP

Uw boekhouder als steun en toeverlaat

Een vliegende start gemaakt? Dan blijft een boekhouder voor startende ondernemers onmisbaar. Met zijn ervaring en expertise kan uw boekhouder met cijfers en statistieken de koers van uw onderneming in het oog houden. Uw boekhouder helpt u bij het interpreteren van uw cijfers, zodat u gemakkelijker beslissingen neemt over de toekomst van uw bedrijf. Daarnaast is het fijn om een steun en toeverlaat in de buurt te hebben, die orde brengt in uw administratie, u op de hoogte houdt van de steeds veranderende regeltjes van de Belastingdienst, die alle trucjes kent zodat u nooit te veel belasting betaalt en die ervoor zorgt dat de belastingaangiften op tijd binnen zijn.

Voor al uw boekhoudkundige taken en vragen

U kunt als startende ondernemer bij uw boekhouder terecht voor al uw vragen over een eigen zaak starten en het voeren van uw administratie. Wat moet er op mijn factuur staan? Welke boekhoudprogramma’s kan ik gebruiken? Hoe richt ik mijn administratie in? Aan welke regels van de Belastingdienst moet ik voldoen? Hoe zit het met het urencriterium? Er komen allemaal begrippen op u af die misschien nieuw voor u zijn, zoals grootboek, debiteuren- en crediteurenadministratie, in- en verkoopadministratie, modelovereenkomsten en zelfstandigenaftrek. Uw boekhouder maakt u wegwijs in de boekhouding voor startende ondernemers.

Boekhouding: zelf doen of uitbesteden?

Dit is een vraag waar veel startende ondernemers mee worstelen. Bekende valkuilen zijn dat startende ondernemers het liefst zelf alles in eigen hand willen houden en dat ze willen besparen op de extra kosten van een boekhouder. Hebt u weinig kennis van boekhouding, dan is het zeker een aanrader om eens met een professionele boekhouder te spreken. Fouten in uw boekhouding kunnen u duur komen te staan. En u wilt natuurlijk ook geen ondernemersregelingen over het hoofd zien, die u belastingvoordeel opleveren. Gooit u het liefst meteen uw hele boekhouding op het bord van uw boekhouder? Of wilt u graag zelf een deel blijven doen? Het is een kwestie van goed overleggen met uw boekhouder, want op dit vlak is van alles mogelijk. Neem hier contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Kosten boekhouder voor startende ondernemers

Bang voor hoge kosten? Dat is nergens voor nodig! Wanneer u de juiste boekhouder kiest, zult u zien dat dit juist een goede investering is. U houdt tijd over voor waar u goed in bent, waardoor uw bedrijf sneller groeit. Daarnaast zorgt uw boekhouder ervoor dat u zo min mogelijk belasting betaalt. Wilt u weten wat een boekhouder in uw situatie gaat kosten? Vraag dan hier gratis offertes op maat aan van boekhouders voor startende ondernemers in uw omgeving.

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar