Vind hier boekhoudsoftware voor pedicure!

Bent u op zoek naar slimme boekhoudsoftware voor pedicure? Dan kunnen we u hier beslist helpen. Er bestaat speciale boekhoudsoftware voor pedicures met handige functies als facturatie, declaraties, agendabeheer, beheer patiëntendossiers, voorraadbeheer, etc. Hiermee wordt het runnen van uw pedicurepraktijk ineens een stuk gemakkelijker en minder tijdrovend. Schakel een erkende boekhouder in die u wegwijs kan maken in de wereld van boekhoudsoftware voor pedicure! Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan.

Wilt u graag een boekhoudpakket op maat?

Iedereen heeft zijn eigen wensen als het gaat om de manier waarop de administratie wordt geregeld. Daarom kunt u bij de beste aanbieders van boekhoudsoftware voor pedicure zelf uw pakket aanvullen met de specifieke functies die voor uw praktijk van belang zijn. Maar wat is er dan allemaal mogelijk? We raden u aan om eens het gesprek aan te gaan met een professionele boekhouder, die samen met u uw specifieke situatie kan bekijken. We zullen hier alvast enkele handige functies toelichten. Als u deze eenmaal ontdekt hebt, wilt u niets anders meer.

Wat dacht u van digitale facturatie?

Dit is een basisfunctie die eigenlijk in geen enkele moderne pedicurepraktijk meer mag missen. Binnen moderne boekhoudsoftware hoeft u niet steeds opnieuw elke factuur op te stellen. Dit kost onnodig veel tijd. Binnen dit soort boekhoudprogramma’s kunt u behandelingen aanmaken en definiëren, zodat u ze met een muisklik op de factuur kunt zetten. Kies bij voorkeur voor handige online boekhoudsoftware, zodat u onderweg overal en altijd uw boekhouding kunt inzien of facturen kunt maken of bewerken via een app op uw smartphone, laptop of tablet. Goede boekhoudsoftware biedt u bovendien de mogelijkheid om uw facturen naar eigen inzicht op te maken.

Uitgebreide patiëntenkaart en dossierbeheer

Als er iets belangrijk is voor een zelfstandige pedicure, dan is het wel de patiëntenkaart en een overzichtelijk patiëntendossier. Er bestaat goede boekhoudsoftware die speciaal ontwikkeld is voor pedicures en die een uitgebreide patiëntenkaart voorzien, gericht op pedicurebehandelingen. Op deze kaart kunt u alle relevante gegevens per patiënt verzamelen en bijwerken. Of wat dacht u van gemakkelijk een anamnesekaart aanmaken, zoals een voetenkaart? Hier kunt u op aangeven waar de problemen zich bevinden en de nodige notities maken voor een volgende behandeling. Alle patiëntenkaarten worden op een overzichtelijke manier geordend, zodat u steeds voor elke patiënt gemakkelijk alle gegevens kunt terugvinden. Dat werkt overzichtelijk, supersnel en praktisch.

Optimale communicatie met patiënt

Ook niet onbelangrijk is dat u met behulp van de juiste boekhoudsoftware ook de communicatie met uw patiënten kunt optimaliseren. Via dit programma kunt u gemakkelijk direct e-mails sturen naar uw klanten om ze te herinneren aan een nieuwe afspraak of om een nieuwe behandeling of kortingsactie onder de aandacht te brengen. Ook kunt u gemakkelijk bepaalde doelgroepen definiëren, denk aan een groep patiënten die regelmatig gelijksoortige behandelingen ondergaan en voor wie u een speciale actie hebt. Sommige pedicure software biedt de mogelijkheid om eenvoudig in contact te komen met andere zorgverleners en specialisten. Boekhoudsoftware voor pedicure, maakt niet alleen uw administratie eenvoudiger, maar zorgt ervoor dat het functioneren van uw praktijk op alle fronten soepeler verloopt.

Overige voordelen boekhoudsoftware voor pedicure

Wanneer u kiest voor online boekhoudsoftware voor pedicure van de hoogste kwaliteit kunt u rekenen op:

  • Praktische facturatie- en declaratie tools
  • Overzichtelijke online agenda
  • Overzichtelijk voorraadbeheer
  • Effectieve urenregistratie
  • Analyse van bedrijfsprestaties
  • Voortdurend nieuwe updates
  • 24/7 support van helpdesk

Meer weten?

Neem dan hier contact met ons op voor gratis en vrijblijvende offertes van boekhouders in uw regio die u kunnen helpen met de beste boekhoudsoftware voor pedicure.

Boekhoudsoftware met voorraadbeheer