Goedkope boekhouder ZZP

Goedkope boekhouder voor zzp’ers en eenmanszaken

Als zzp’er of eenmanszaak wilt u zich kunnen richten op uw onderneming. Om toch uw boekhouding en administratie zorgeloos op orde te hebben is een goedkope boekhouder een uitkomst. Maar waar vindt u een goedkope boekhouder? Natuurlijk via Boekhouderzzp.com! Wij zijn gespecialiseerd in boekhouding voor zzp’ers en eenmanszaken. Plaats vandaag nog uw aanvraag en vergelijk gratis 4 boekhouders in uw regio.

Goedkope deskundig boekhouder tegen een eerlijk tarief

Een goedkope boekhouder is voor veel startende ondernemers een uitkomst. Onze aangesloten boekhouders hebben zich volledig gespecialiseerd in zzp’ers. Hierdoor is hun werkwijze zeer effectief en beschikken ze over boekhoudsoftware waardoor in minder tijd de boekhoudwerkzaamheden gerealiseerd kunnen worden. Door deze efficiënte werkwijze kunnen we goedkoper boekhouders aan uw aanvraag koppelen.

Welke diensten kan een goedkope boekhouder uitvoeren?

Een goede boekhouding bestaat uit diverse aspecten. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de meest voorkomende werkzaamheden die een goedkope boekhouder voor u uit handen kan nemen:

  • Aangifte van de omzetbelasting
  • Aangifte van de inkomstenbelasting
  • Opstellen van de jaarrekening (niet verplicht voor zzp’ers)
  • Aanvragen van aftrekposten
  • Fiscaal en persoonlijk financieel advies
  • Controle op uw online boekhoudprogramma voordat u aangifte gaat doen.

Met name bij het aanvragen van diverse aftrekposten laten veel zzp’ers onnodig veel geld liggen. Vaak weten zzp’ers niet eens waar ze allemaal recht op hebben, en dat is zonde! Laat geen geld liggen en schakel een goedkope boekhouder in.

Zelf een boekhoudprogramma en controle daarop

Voor zzp’ers zijn er tegenwoordig veel online boekhoudprogramma’s in de markt. Dit is een uitstekende stap om te besparen op uw boekhoudkosten, maar heeft ook beperkingen. Een online boekhoudprogramma adviseert u namelijk niet en daardoor is een kleine controle van een boekhouders verstandig, voordat u uw aangifte doet. Een controle op uw boekhouding is goedkoop en zo weet u zeker dat uw aangifte klopt en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

  • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
  • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
  • Direct inzicht in de kosten
  • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio