Jaarrekening laten opstellen ZZP

Jaarrekening laten opstellen

De jaarrekening samenstellen; dat is een klus waar u als zzp’er vaak weinig zin in hebt. U wilt zich kunnen focussen op uw vakgebied en het optimaal bedienen van uw klanten. Boekhouder ZZP biedt uitkomst. Hier vindt u gemakkelijk een goede boekhouder die op deskundige wijze uw jaarrekening samenstelt. U vergelijkt hier eenvoudig de prijzen van diverse boekhouders, zodat u altijd het voordeligst uit bent.

Inzicht in uw financiële situatie als zzp’er

Uw jaarrekening biedt inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Daarom is het een goed idee om ook als zzp’er aan het einde van het jaar de balans op te maken met een overzichtelijke jaarrekening. Een jaarrekening wordt samengesteld uit een balans, een resultatenrekening of winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar en een toelichting op beide. Het laat duidelijk zien waar uw onderneming op het moment staat. Als zzp’er kunt u hier uw voordeel mee doen bij het uitstippelen van uw route voor het komende jaar.

De jaarrekening nader bekeken

Hoe zien de verschillende onderdelen van de jaarrekening eruit? De balans kunt u zien als een momentopname dat een beeld geeft van de financiële situatie van uw onderneming. Hierop worden de schulden en de bezittingen van uw onderneming tegenover elkaar gezet. De winst- en verliesrekening wordt ook de resultatenrekening of exploitatierekening genoemd. Hierop ziet u alle inkomsten en uitgaven over een bepaalde termijn. Deze rekening wordt afgesloten met de uiteindelijk behaalde winst of verlies over die termijn. Voor zzp’ers is een korte toelichting voldoende; er wordt bijvoorbeeld kort verwezen naar hoe de balans is samengesteld.

Bespaar tijd en geld via Boekhouder ZZP

Via Boekhouder ZZP brengen we u snel in contact met een geschikte en betaalbare boekhouder voor uw jaarrekening. Een boekhouder bij de hand nemen betekent een kleine investering die loont. Hiermee bespaart u namelijk tijd. U hoeft zich niet te buigen over een klus waar u weinig zin in hebt of kennis van hebt. Uw deskundige boekhouder doet dit daarentegen graag voor u. Ondertussen kunt u gewoon verder bouwen aan uw onderneming, zodat u uiteindelijk ook geld bespaart.

De beste ZZP boekhouders vergelijken

Het opstellen van uw jaarrekening als zzp’er uitbesteden? Hier bent u aan het juiste adres. Via Boekhouder ZZP kunt u gemakkelijk online meteen meerdere offertes aanvragen van boekhouders die zich graag bezighouden met het opstellen van de jaarrekening van zzp’ers. U kunt eenvoudig alle offertes vergelijken en zo nog meer besparen op de kosten voor uw jaarrekening.

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

  • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
  • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
  • Direct inzicht in de kosten
  • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio