De voordelen van een zakelijke creditcard

Het aanvragen van een zakelijke creditcard kan vele voordelen hebben voor jouw onderneming. Naast het wereldwijde betaalgemak, waar de creditcard om bekend staat zijn er nog veel meer redenen om direct een creditcard voor je bedrijf aan te vragen. Hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet.

Wereldwijd betaalgemak
Dit grote voordeel hebben we hierboven al eens kort genoemd en waarschijnlijk was dit voordeel je al bekend. Met een creditcard kan jij en je medewerkers letterlijk grenzeloos ondernemen. Van een hotel afrekenen in London tot online aankopen doen bij een Chinese website. Met een zakelijke creditcard is dit snel en gemakkelijk geregeld.

Boekhoudsoftware voor advocaten

Verzekerd
Wanneer je ervoor kiest om je creditcard als betaalmiddel te kiezen zijn je aankopen automatisch verzekerd. Gaat je laptop kapot op reis? Dan is deze verzekerd met de aankoopverzekering. Aankopen zijn standaard 180 dagen verzekerd, bij duurdere creditcards kan dat zelfs uitlopen tot 365 dagen. De verzekering verschilt per aanbieder, lees dus altijd goed de voorwaarden.

Veilig online betalen
Er is geen betaalmethode zo veilig als het betalen met een creditcard. Online aankopen zijn dus extra beveiligd ook ben je verzekerd tegen internet fraude. Wordt jij of een van je medewerkers gefraudeerd? Dan krijg je je geld terug.

Zakelijke creditcard aanvragen

Ben je al overtuigd na het lezen van de 3 grootste voordelen van een zakelijke creditcard? Moet je eens nagaan als je alle voordelen hebt gelezen, er zijn namelijk nog veel meer voordelen. Meer hierover lees je op Credit-cardaanvragen.nl, waar je ook direct een zakelijke creditcard kan aanvragen. Het aanvragen kan op deze website gemakkelijk en snel online. Ook kan je eenvoudig verschillende kaarten en aanbieders met elkaar vergelijken, zodat je altijd de beste creditcard voor jouw bedrijf vind!

Is een creditcard eigenlijk een lening?

Of een creditcard een lening is is een vraag die vaak wordt gesteld, daarom hierbij het antwoord: Ja. Met een creditcard maak je gebruik van een uitgestelde betaling, in theorie vraag je dus een kortlopende lening aan. Wanneer je altijd op tijd terug betaald, dan heb je hier geen extra kosten aan. De meeste kredietkaarten hebben een rentevrije periode van 30 dagen.

Hoe veilig is een zakelijke creditcard?

Een zakelijke creditcard is een van de veiligste betaalmethodes. Betalen met een creditcard is erg veilig. Op het eerste oog lijkt het dat een creditcard gevoelig is voor fraude, omdat je vaak met alleen je gegevens kunt betalen. Echter hebben alle creditcardmaatschappijen enorme antifraude afdelingen. Mocht het dan toch iemand lukken om een onterechte betaling namens jou te doen, dan krijg je dit vrijwel altijd vergoed door de maatschappij in kwestie. Als je online besteld met je creditcard wordt er steeds vaker een wachtwoord gevraagd, waardoor fraude in deze gevallen helemaal niet meer nodig is. Als bedrijf kan je gerust gebruik maken van een creditcard als je veilig (wereldwijd) wilt betalen. Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van een zakelijke creditcard.

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar