Boekhouder voor 4 uur per week gezocht

Boekhouder voor 4 uur per week gezocht?

Bent u een ondernemer in hart en nieren? Dan wilt u natuurlijk zelf zoveel mogelijk uw taken om uw bedrijf goed te runnen in eigen hand houden. Toch is het niet altijd haalbaar om alles zelf te doen. Misschien is het goed om een gedeelte van uw boekhouding uit handen te geven? Enkele uurtjes per week wat hulp van een professionele boekhouder kan een wereld van verschil maken! We helpen u hier bij het vinden van een boekhouder voor 4 uur per week.

Is uw bedrijf groeiende?

Een van de goede redenen om een boekhouder voor 4 uur in de week in te schakelen is als uw bedrijf aan het groeien is. Misschien dat u tot voor kort prima zelf alle touwtjes in handen had, maar met de toenemende drukte wordt dat steeds lastiger. Als uw bedrijf groeit, kan dat bovendien ook consequenties hebben voor de manier waarop u uw boekhouding moet voeren en het kan eveneens fiscale gevolgen hebben. Een professionele boekhouder kan u perfect op de hoogte brengen van wat er nodig is en u wat werk uit handen nemen.

Boekhoudsoftware ZZP

Misschien wilt u meer vrije tijd?

Ondernemer worden, dat betekent meer vrijheid en flexibiliteit! Dat is wat veel startende ondernemers denken. Maar velen verkijken zich erop hoeveel extra taken er komen kijken bij het ondernemerschap. Voor u het weet draait u volle dagen en moet u er in de avond nog wat uurtjes tegenaan om de boekhouding in orde te krijgen. Er is nauwelijks een onderscheid tussen uw werk en privéleven. Dat houdt niemand lang vol. Een boekhouder voor 4 uur in de week kan dan uitkomst bieden. U houdt zo net die paar uurtjes in de week extra over; om gezellig tijd door te brengen met uw partner, om met uw kinderen te spelen, om te sporten met vrienden of om andere dingen te doen die u leuk vindt en waar u energie van krijgt!

Wat kunt u aan een boekhouder overlaten?

Bespreek onderling met uw boekhouder wat de beste aanpak is. U wilt misschien niet uw volledige boekhouding uit handen geven, maar alleen wat extra taken waar u niet aan toe komt of waar u te weinig vanaf weet. Hieronder een overzicht van de belangrijkste taken die u te verdelen hebt voor het goed functioneren van uw zaak:

Hoe werkt een boekhouder 4 uur per week?

Elke boekhouder heeft zijn eigen werkwijze. Veel boekhouders bieden verschillende pakketten aan, waaronder verschillende taken vallen. Bijvoorbeeld een pakket waarbij u 25%, 50% of 75% van uw boekhoudkundige taken uitbesteedt. Elk pakket heeft dan een vaste prijs. Of er wordt bijvoorbeeld gewerkt met een vooraf vastgesteld maximum aan betaaltransacties en facturen die verwerkt worden. Andere boekhouders passen zich compleet aan uw wensen aan en zorgen voor een offerte op maat. Maar u kunt uw boekhouder natuurlijk ook voor een vast aantal uur inschakelen: kies voor een boekhouder voor 4 uur in de week of misschien voor een boekhouder voor 8 uur in de week. U kunt daarvoor een vaste prijs afspreken.

Wat kost een boekhouder 4 uur per week?

Dat kan uiteraard per boekhouder verschillen. Daarnaast zal de prijs ook afhankelijk zijn van de taken die u wilt laten uitvoeren. Meer weten? Dan kunt u hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van boekhouders voor 4 uur in de week. Vergelijk wat ze u te bieden hebben en kies de beste offerte eruit!

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

  • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
  • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
  • Direct inzicht in de kosten
  • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio