Zelfstandige boekhouder gezocht

Boekhouder gezocht op zelfstandige basis

Boekhouder ZZP brengt zzp’ers en boekhouders bij elkaar. Hier bent u op het juiste adres om een boekhouder op zelfstandige basis te vinden. Lees hier meer over wat een boekhouder voor u kan betekenen, wat het verschil is tussen een boekhouder en een accountant en wat de voordelen zijn van een boekhouder op zelfstandige basis. Bent u op zoek naar een boekhouder op zelfstandige basis? Dan kunnen we u hier ook prima op weg helpen om de juiste te vinden.

Vraag naar zelfstandige boekhouders steeds groter

Als startende zzp’er komt er heel wat op u af. Mogelijk hebt u weinig kaas gegeten van boekhouding en voelt u zich hier onzeker over. U bent niet de enige zzp’er. Zeker met het steeds groter wordende aantal kleine zelfstandigen in ons land, is de vraag naar boekhouders op zelfstandige basis steeds groter geworden. Niet alleen professionaliteit, maar ook een persoonlijke touch is hierin heel belangrijk. De zelfstandige boekhouders die zijn aangesloten bij Boekhouder ZZP verzorgen de administratie van uiteenlopende zzp’ers, denk aan beroepsgroepen als journalisten, tekstschrijvers, timmermannen, stukadoors, fotografen, webdesigners en nog veel meer.

Welke taken voert een zelfstandige boekhouder uit?

Veel zzp’ers weten in het begin niet goed wat ze allemaal van een boekhouder kunnen verwachten. Dit hangt echter vooral ook van uw persoonlijke wensen af. U kunt uw administratie volledig uitbesteden aan een boekhouder, maar u kunt ook afspreken dat uzelf bepaalde taken uitvoert en de boekhouder de rest. Daarnaast doet uw boekhouder ook dienst als adviseur op financieel en fiscaal gebied. Om u een duidelijker beeld te geven van wat een ZZP boekhouder allemaal voor u kan betekenen, hebben we hier de belangrijkste taken van een boekhouder op een rij gezet:

Verschil tussen een accountant en een boekhouder

Een vraag die we hier op Boekhouder ZZP ook vaak krijgen van zzp’ers, is wat het verschil is tussen een accountant en een boekhouder. En kan ik als zzp’er nu het beste een accountant of een boekhouder inschakelen? De begrippen ‘boekhouder’ en ‘accountant’ worden nog weleens door elkaar gebruikt, Het belangrijkste verschil is dat accountant een beschermde titel is en boekhouder niet. Ze voeren vergelijkbare taken uit, maar de accountant heeft hierbij een meer controlerende functie en houdt zich ook bezig met de controle van opgestelde jaarrekeningen en het opstellen van accountantsverklaringen.

Het zijn dan vooral ook grote bedrijven met een complexe boekhouding die een accountant inschakelen. Een boekhouder is voor een zzp’er vaak toegankelijker en betaalbaarder. Maar u zult misschien denken; ‘Hoe weet ik nu of ik met een betrouwbare boekhouder van doen heb, gezien ‘boekhouder’ geen beschermde titel is? Daarvoor bent u hier op Boekhouder ZZP aan het juiste adres. Alle boekhouders zijn zorgvuldig gescreend en beschikken over voldoende expertise en ervaring.
Boekhoudsoftware ZZP

Het voordeel van een zelfstandige boekhouder

Wilt u als zzp’er een boekhouder inschakelen, dan kunt u op zoek gaan naar een zelfstandige boekhouder, maar u kunt ook naar een administratiekantoor stappen. Toch raden we u aan om als zzp’er een zelfstandige boekhouder te kiezen. Een zelfstandige boekhouder kan u een persoonlijkere benadering bieden. Deze professional hoeft geen rekening te houden met de kantoorpolitiek van een groot administratiebureau en kan zijn werkzaamheden en prijs geheel op uw behoeften afstemmen. Dat betekent dat u meestal een stuk minder betaalt.

Zoekt u een boekhouder op zelfstandige basis?

Start dan hier meteen uw zoektocht door online uw offerte-aanvraag in te dienen. Dit biedt u het gemak dat u gratis en vrijblijvend meerdere zelfstandige boekhouders kunt vergelijken en daardoor een betere keuze kunt maken!

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

  • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
  • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
  • Direct inzicht in de kosten
  • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio