Boekhouder voor schilders

Vind hier uw boekhouder voor schilders

Als schilder bent u veel op pad. U reist van het ene adres naar het andere. U hebt die ene schilderklus nog niet afgerond of u wordt alweer benaderd voor een volgende schilderopdracht. Een goede vakman is immers goud waard. Tijd om even rustig op kantoor te zitten om uw boekhouding te doen? Dat hebt u waarschijnlijk niet. U bent vast ook veel liever bezig met datgene waar u goed in bent. Helaas ontkomt u niet aan de boekhouding, anders staat straks de boze boeman van de Belastingdienst op de stoep. Wij hebben voor u de oplossing; vind hier uw boekhouder voor schilders!

Aan de slag als freelance schilder

Schilder is bij uitstek een beroep dat u prima als zelfstandig ondernemer kunt uitoefenen. Er zijn veel voordelen, zo hebt u geen eigen pand nodig, want u gaat immers bij de mensen langs. U kunt gemakkelijk zonder al te grote investeringen van start gaan met uw business. Uw belangrijkste goed is uw vakmanschap en dat neemt u gemakkelijk overal mee naar toe. Maar hoe begint u aan deze mooie uitdaging? U dient zich als zelfstandige in te schrijven bij de KvK. Daar ontvangt u een btw-nummer dat straks op al uw papierwerk moet komen te staan; offertes en facturen. Nu begint het pas echt en moet u als ondernemer btw gaan verrekenen en afdragen. Noodzakelijk gedoe, dat u gemakkelijk kunt uitbesteden aan een professionele boekhouder voor schilders!

Bedrijfsadministratie voor schildersbedrijf

Maar u hebt als schilder én ondernemer nog meer verplichtingen. U bent verplicht om een duidelijke en correcte bedrijfsadministratie op te zetten en bij te houden, bijvoorbeeld via een programma als Excel of met behulp van speciale boekhoudsoftware. U moet facturen de deur uit doen, uw betalingen controleren, btw verrekenen en afdragen, uw kosten en inkomsten in beeld brengen en jaarlijks op tijd de aangifte van uw inkomstenbelasting bij de Belastingdienst indienen. Hierbij is het belangrijk dat u geen gunstige ondernemersregelingen en aftrekposten over het hoofd ziet. Begint dit alles al voor uw ogen te draaien? Geen paniek! Wij brengen u hier gemakkelijk in contact met de beste boekhouders voor schilders.

Een boekhouder duur?

Het is belangrijk om als ondernemer in te zien dat het investeren in een professionele boekhouder op de lange termijn u veel voordeel kan bieden. Uw boekhouder neemt u op de eerste plaats veel zorgen uit handen. Net zoals uw klanten heel verstandig liever een professionele schilder inschakelen voor hun woning in plaats van het zelf te doen, kun u voor uw boekhouding ook beter een echte vakexpert inschakelen. Op de tweede plaats zal u op deze manier nooit te veel belasting betalen. U zult van zo veel mogelijk fiscaal voordeel kunnen genieten. Op die manier betaalt een boekhouder zich terug.

Zorg dat uw boekhouding goed uit de verf komt!

Wij bieden u hier kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor een boekhouder voor schilders. U ontvangt dan binnen 24 uur offertes van boekhouders met ervaring met boekhouden binnen uw vakgebied. U kunt zo gemakkelijk alle offertes vergelijken en de boekhouder kiezen die voor u het beste is!

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

  • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
  • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
  • Direct inzicht in de kosten
  • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio