oekhouder voor psycholoog

Vind hier uw boekhouder voor psycholoog

Aan de slag als ZZP psycholoog? Wat komt daar niet allemaal bij kijken? In het begin kan het wat verwarrend lijken. U wilt graag met uw vak bezig zijn, maar als ondernemer krijgt u ook allerlei andere taken op uw bord. Zo is het belangrijk om een overzichtelijke administratie op te zetten en om deze nauwkeurig bij te houden. Hoe zit het trouwens met de btw? Krijg ik daarvoor vrijstelling of niet? En waar moet ik allemaal op letten bij de aangifte van mijn inkomensbelasting?

Uw boekhouder voor psycholoog geeft antwoord!

We raden u aan om via onze gratis offertedienst op zoek te gaan naar een boekhouder voor psycholoog. Uw boekhouder geeft antwoord op al uw vragen. Deze expert kan u helpen bij het opzetten van uw eigen zaak. Maar ook als u al een eigen zaak bent gestart als psycholoog en wel wat hulp met uw administratie en belastingaangiftes kan gebruiken, bent u hier aan het juiste adres. Uw boekhouder is altijd goed bereikbaar en bereid om al uw vragen op dit vlak te beantwoorden. Ook voor tips en adviezen over de voortgang van uw zaak bent u bij deze professional aan het juiste adres.

Erkende en ervaren boekhouders!

Wij willen hier graag tegemoet komen aan de vraag van veel zzp’ers om een erkende en ervaren boekhouder te vinden, die bekend is met hun vakgebied. Veel zzp’ers wisten niet waar ze moesten beginnen met zoeken. Ze liepen met twijfels rond als; Hoe weet ik nu op welke boekhouder ik kan vertrouwen? We deden alvast het voorwerk en hebben via een strenge selectieprocedure de beste boekhouders van het land binnen ons netwerk opgenomen. Hieronder bevinden zich ook vele boekhouders die zich gespecialiseerd hebben in het ondersteunen van zelfstandige psychologen. U bent nog maar een muisklik verwijderd van het aanvragen van gratis en vrijblijvende offertes van deze betrouwbare deskundigen!

ZZP psycholoog en btw

Hoe zit het nu? Moet ik als ZZP psycholoog wel of geen btw verrekenen? Dat is een veelgehoorde vraag aan boekhouders voor psychologen. Geneeskundige diensten die verricht worden aan de mens zijn vrijgesteld van btw. Bijna alle beroepen in de zorgsector zijn daarom vrijgesteld van btw. Ook psychologen die ingeschreven staan in het register van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) kunnen vrijgesteld worden van btw. Ze moeten daarvoor in ieder geval over een diploma beschikken van een universitaire opleiding tot psycholoog en diensten aanbieden die omschreven kunnen worden als ‘gezondheidskundige verzorging van de individuele mens’. De diensten die u aanbiedt moeten vallen binnen het vakgebied waarvoor u een universitair diploma hebt. Verder trekt u geen btw af met betrekking tot deze diensten.

Vind hier uw boekhouder voor psycholoog

Richt u uw aandacht liever op het helpen van mensen die op psychologisch vlak hulp nodig hebben, laat dan ‘vervelende’ taken als het bijhouden en controleren van uw boekhouding en het doen van uw belastingaangiften over aan een professionele boekhouder. Ieder zijn vak! Vind hier uw boekhouder voor psycholoog door uw gegevens en wensen in te vullen op het contactformulier op onze website. Binnen 24 uur ontvangt u geheel kosteloos en vrijblijvend offertes op maat van meerdere boekhouders in uw omgeving die bekend zijn met uw vak. Vergelijk, kies de beste match en bespaar tot wel 40% op uw boekhouderskosten!

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

  • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
  • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
  • Direct inzicht in de kosten
  • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio