Boekhouder gastouders

Vind hier uw boekhouder voor gastouders!

Werkt u als zelfstandige in de kinderopvang als gastouder, dan zult u voor uw zelfstandige activiteit een goede administratie moeten bijhouden en uw belastingaangiften correct moeten uitvoeren. Hebt u echter geen ervaring met boekhouden of hebt u hier geen ‘feeling’ voor? Dan kunnen wij u hier uitstekend helpen met het vinden van een boekhouder voor gastouders! U kunt rekenen op uiterste deskundigheid, betrouwbaarheid, een goede service en betaalbaarheid. Ontdek hier alle voordelen.

Boekhouders die uw vak verstaan!

Wanneer u een hart hebt voor kinderen, dan wilt u natuurlijk met niets liever bezig zijn dan met het verzorgen en het bezighouden van de kinderen die u opvangt. Voor veel gastouders is de administratie een vervelende last. Na een drukke dag met de kinderen hebt u mogelijk in de avonduurtjes geen energie of zin meer om u op de boekhouding te storten. Dat hoeft ook niet als u een beroep doet op een van de bij ons aangesloten boekhouders voor gastouders. U vindt hier gemakkelijk een professional bij u in de buurt die bekend is met uw vakgebied. Dat praat een stuk gemakkelijker en uw boekhouder weet precies waar hij of zij op moet letten bij het verwerken van uw administratie en het doen van uw belastingaangiften.

Voordelen boekhouder voor gastouders

Een voordeel van een boekhouder voor gastouders is dat deze professional uw vakgebied kent, dat betekent voor uw boekhouder tijdwinst bij het uitvoeren van uw taken. Tijdwinst betekent voor u vervolgens weer een besparing op de boekhoudkosten. Maar ook uzelf kunt genieten van tijdwinst en daardoor meer tijd en aandacht besteden aan de kinderen die u opvangt! Daar heeft iedereen baat bij. Of u houdt meer vrije tijd voor uzelf en uw gezin over. Wie te weinig af weet van boekhouden kan bovendien al snel te veel belasting betalen. Ook boetes voor een onduidelijke of onvolledige boekhouding of voor fouten in de belastingaangifte liggen op de loer. En dan hebben we het nog niet gehad over de frustraties, twijfels en onzekerheden die de boekhouding teweeg kan brengen als dit niet uw vak is!

Alle voordelen op een rij

  • Tijdbesparing
  • Kostenbesparing
  • Geen boetes meer
  • Nooit te veel belasting betalen
  • Meer tijd voor kinderopvang
  • Geen twijfels en onzekerheden

Wat moet u weten over boekhouden voor gastouders?

Bent u een startende gastouder of wilt u graag aan de slag gaan als zelfstandige gastouder, dan bent u hier op het juiste adres. U vindt hier boekhouders die ruime ervaring hebben in het geven van advies op financieel en fiscaal gebied aan gastouders. Wist u bijvoorbeeld dat u als gastouder én ondernemer recht hebt op de ondernemersaftrek en de MKB-vrijstelling? Hiermee kunt u per jaar wel enkele honderden euro’s besparen. Verder kan een boekhouder voor gastouders ook uw winstaangifte verzorgen of indien nodig een verzoek- of bezwaarschrift indienen voor belastingteruggaven. Ook voor begeleiding bij het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, voor periodieke controles van uw boekhouding en voor tips en vragen over het voeren van uw zelfstandige activiteit als gastouder kunt u terecht bij uw boekhouder. Het geeft een fijn gevoel als er altijd iemand is waar u op kunt rekenen voor wat betreft uw financiële en fiscale zaken.

Is boekhouding niet uw ding?

Vraag dan hier meteen online gratis en vrijblijvend offertes aan van boekhouders die bekend zijn met de wereld van de gastouderopvang. Zo vindt u gemakkelijk een boekhouder voor gastouders, die een gedeelte van uw administratie of de complete boekhouding voor u kan doen. Uw boekhouder zal u duidelijk uitleggen welke documenten hiervoor nodig zijn en voor wanneer hij of zij deze binnen moet hebben. Daarna wordt alles voor u geregeld! Dat is een hele zorg minder. Neem hier direct contact met ons op!

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

  • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
  • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
  • Direct inzicht in de kosten
  • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio