Boekhouder voor webshop of webwinkel nodig?

Webwinkels en webshops zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wanneer u een webwinkel heeft is het prettig om de boekhouding uit te besteden aan een boekhouder met kennis van online zaken. Een boekhouder die met u meedenkt met de organisatie van uw administratie en die de fiscale regelwetgeving kent en zich hierin bijschoolt. Wij hebben diverse boekhouders in ons netwerk aangesloten die al vele jaren ervaring hebben met het voeren van de boekhouding voor webwinkels en webshops.

Benieuwd naar de kosten? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur diverse offertes. Vergelijk en kies de beste boekhouder in uw regio.

De meerwaarde van een boekhouder voor uw webshop

Veel webwinkeliers stellen zich de vraag waarom ze een boekhouder moeten inschakelen. Het kost geld en dat kunt u mooi besparen door uw boekhouding zelf te doen, toch? Deze denkwijze is echter niet terecht. Onze boekhouders hebben de kennis om hun systemen te koppelen aan uw webshop of webwinkel. Dit scheelt u enorm veel tijd en u heeft uw financiële zaken zorgeloos op orde. De voordelen van een boekhouder op een rijtje:

Boekhoudsoftware ZZP

1. Inzicht in uw cijfers en rust
Ondernemen met een webwinkel of webshop is leuk. De administratieve verplichtingen worden vaak gezien als een obstakel en nemen veel tijd en energie van u in beslag. Deze tijd en energie steekt u toch liever in de groei van uw webshop? Een boekhouder geeft u inzicht in uw cijfers wat essentieel is bij het maken van toekomstige plannen. Daarnaast zorgt een ordelijke boekhouding voor rust en overzicht. Zo kunt u zich volledig focussen op uw webwinkel of webshop.

2. Persoonlijke advies op maat
Wanneer u werkt met een boekhoudprogramma voor uw webwinkel dan is dit een goede eerste stap. Echter geeft een boekhoudprogramma geen persoonlijk advies. Een boekhouder heeft jarenlange ervaring en is op de hoogte van de fiscale regelwetgeving. Zo haalt u de maximale fiscale winst, want teveel belasting betalen wilt u toch ook niet? Denk bijvoorbeeld aan alle aftrekposten, subsidies en vrijstellingen. Goed advies is daarbij belangrijk voor uw webshop onderneming.

3. Controle op uw boekhouding
Een veelvoorkomende behoefte is de controle op de boekhouding van een webwinkel. De ondernemer maakt dan vaak gebruik van een online boekhoudprogramma en wil vervolgens voor de aangifte omzet- of inkomstenbelasting een controle daarop van een boekhouder. Zo kunt u met een gerust hart uw aangifte doen bij de Belastingdienst.

Diensten boekhouder webshop/webwinkel

Bij een webwinkel of webshop komen dezelfde administratieve en fiscale verplichtingen om de hoek kijken als bij ieder andere onderneming. U kunt hierbij denken aan de volgende zaken:

  • Aangifte omzetbelasting
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Opstellen jaarrekening
  • Salarisadministratie
  • Loonadministratie

Benieuwd welke boekhouders in uw regio bij ons zijn aangesloten? En wilt u gratis en snel hun tarieven vergelijken? Plaats uw aanvraag via ons contactformulier en ontvang binnen 24 uur, geheel vrijblijvend, offertes in uw mailbox. Vergelijk en kies de beste boekhouder.

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar