Boekhouder voor coaching

Boekhouder voor coaching; professionals die uw vak verstaan!

Als coach bent u een dynamisch persoon die mensen weet te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Een heerlijke missie waar u veel voldoening uithaalt. Maar hoe gemotiveerd bent u zelf als het om de boekhouding gaat? Daar hebt u misschien minder zin in en daar ligt waarschijnlijk ook niet uw expertise. Geen probleem, want we brengen u hier in contact met mensen die wel gemotiveerd en opgeleid zijn om zich hiermee bezig te houden. Vind hier uw boekhouder voor coaching!

Raakvlakken boekhouder en coach

Boekhouding en coaching; het lijken twee vakgebieden die op het eerste gezicht ver uit elkaar liggen. Maar toch zijn er heel wat raakvlakken te herkennen. Als coach bent u een professional in communicatie, u weet steeds de juiste vragen te stellen, u kunt goed naar mensen luisteren, u bent als geen ander in staat om mensen te motiveren en te inspireren en u bent een kei in analyseren. Wist u dat de bij ons aangesloten boekhouders ook uitblinken in deze kwaliteiten? Want eigenlijk is een boekhouder ook gewoon een coach, maar dan op het gebied van administratie, belastingen en bedrijfsvoering!

Verwezenlijk uw zzp dromen

Behalve dat uw boekhouder voor coaching u veel praktische taken uit handen kan nemen, zoals het verwerken van de administratie, het controleren van uw boekhouding en het voorbereiden en indienen van uw belastingaangiftes, kan een boekhouder u ook helpen om richting te geven aan uw onderneming.

Uw boekhouder kan optreden als bedrijfsadviseur en u antwoord geven op belangrijke vragen als: Is het slim om nu deze grote investering te doen? Zijn mijn tarieven wel rendabel genoeg? Hoeveel kan ik mijn prijzen verhogen? Welke groeikansen zijn er voor mijn onderneming? Kortom, een goede boekhouder kan u helpen om uw zzp dromen te verwezenlijken.

Werkzaamheden boekhouder voor coaching

Er zijn heel wat taken die u over kunt laten aan een boekhouder. Dat betekent dat u meer tijd overhoudt om anderen te begeleiden en te inspireren. U maakt meer mensen gelukkig, u behaalt meer omzet en dat terwijl ondertussen uw boekhouding tiptop in orde is. Dat scheelt een hoop zorgen. U kunt ervoor kiezen om een klein aantal taken uit handen te geven of om juist zo veel mogelijk aan uw boekhouder over te laten. Bespreek samen met uw boekhouder voor coaching wat in uw situatie de beste oplossing is. Hieronder een overzicht aan werkzaamheden waarmee een boekhouder u van dienst kan zijn:

 • Facturen opmaken
 • Verrichten en bijhouden van transacties
 • Boekhoudkundige werkzaamheden registreren
 • Controleren van de administratie
 • Verzorgen van de btw-aangifte
 • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
 • Balans en jaarrekening opstellen
 • Adviseren over financiële zaken
 • Adviseren over fiscale zaken

Vind hier uw boekhouder voor coaching!

Een boekhouder voor coaching hebt u vandaag de dag snel gevonden. We begrijpen dat u alleen in zee wilt gaan met betrouwbare professionals! Daarom hebben we binnen elke regio een strenge selectie gemaakt van boekhouders die gespecialiseerd zijn in uw vakgebied. Daardoor kunnen we garanderen dat u hier ook snel een goede boekhouder bij u in de buurt kunt vinden, dat is wel zo handig! U kunt dan ook rekenen op een persoonlijke service, goede bereikbaarheid, veel ervaring en up-to-date vakkennis. Meer weten? Vraag hier direct online gratis en vrijblijvend offertes aan van boekhouders in uw regio.

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

 • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
 • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
 • Direct inzicht in de kosten
 • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio