Boekhouder voor journalisten

Vind hier uw boekhouder voor journalist

De wereld van de journalistiek is flink veranderd. Werkte voorheen de meeste journalisten in loondienst op redacties, nu is het een beroep dat steeds vaker als zzp’er wordt uitgeoefend. Dat biedt veel flexibiliteit en meer vrijheid; u kunt werken waar en wanneer u dat wilt en kunt alleen die opdrachten aannemen die u aanspreken. Maar het betekent ook dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw boekhouding. Daar hebben wij een oplossing voor! Vind hier een boekhouder voor journalist!

Boekhouders binnen de wereld van de journalistiek

Wilt u alles weten over wat er allemaal komt kijken bij een ZZP journalist worden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Binnen ons landelijk netwerk treft u vele boekhouders aan die zich gericht hebben op het ondersteunen van journalisten op het gebied van boekhouding en belastingen. Zij weten hoe het eraan toegaat in de wereld van de journalistiek. Ze hebben inzicht in de regels die ervoor ZZP journalisten gelden en ze zorgen ervoor dat u alle aftrekposten benut bij het doen van uw belastingaangiften. U kunt ervan op aan dat u nooit te veel belasting betaalt.

ZZP-boekhouding journalisten

We lichten hier alvast een tipje van sluier op van wat er allemaal komt kijken bij een ZZP-boekhouding voor journalisten en waarmee een boekhouder voor journalist u van dienst kan zien:

 • Het opzetten van uw boekhouding
 • Het onderhouden van uw boekhouding
 • Verzorgen van de aangifte van de omzetbelasting
 • Verzorgen van de aangifte van de inkomstenbelasting
 • Verzorgen van aangifte inkomstenbelasting van uw partner
 • De jaarlijkse balans en winst- en verliesrekening opstellen
 • Beantwoorden van al uw vragen over boekhouding
 • Geven van financiële en fiscale tips

Journalist en ondernemer

Journalist is een veeleisend beroep; u bent verantwoordelijk voor een correcte berichtgeving en u moet vaak grondig onderzoek doen. Behalve dat u uw vak perfect moet uitvoeren, bent u ook ondernemer. Dat betekent dat u op zoek moet naar opdrachtgevers en ook de boekhoudkundige rompslomp komt op uw schouders neer. Veel startende ZZP journalisten hebben de neiging om alles zelf te doen. Want aan wie kunnen ze hun boekhouding toevertrouwen? Dat is een lastige kwestie! Of toch niet? Met onze service vindt u gemakkelijk een erkende en betrouwbare boekhouder voor journalist bij u in de buurt.

Weg met al die overbodige zorgen!

Voorkom boetes bij de Belastingdienst omdat uw boekhouding niet kloppend is of omdat u er niet in slaagt om op tijd uw belastingaangiftes rond te krijgen. Voorkom ook dat u gunstige aftrekposten of andere voordelige ondernemersregelingen over het hoofd ziet, waardoor u te veel belasting betaalt. En laat vooral ook alle stress varen die bij het regelen van de boekhouding en belastingaangiftes komt kijken. Laat dit liever aan een echte vakexpert over, die hier met veel plezier en toewijding mee aan de slag gaat. Kortom, weg met al die overbodige zorgen, zodat u onbezorgd uw vak kunt uitoefenen!

Kosten boekhouder voor journalist

Een boekhouder voor journalist; is dat precies wat u nodig hebt? Maar wilt u wel graag eerst weten wat dit kost? Vraag dan hier simpelweg online kosteloze prijsopgaven aan van meerdere boekhouders in uw regio. Deze service verplicht u bovendien tot niets. Door meerdere prijsopgaven te vergelijken krijgt u een goed beeld van de gangbare tarieven en kunt u gemakkelijk uw match vinden! U weet zeker dat u niets te veel betaalt!

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

 • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
 • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
 • Direct inzicht in de kosten
 • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio