Boekhouder voor kappers en kapsalon

Kapper en boekhouder nodig voor uw kapsalon? Wij helpen u verder!

Als trotse eigenaar van een kapsalon, wilt u dat alles in uw salon op rolletjes draait. U draagt zorg voor de klanten, voor een klantvriendelijk onthaal en u adviseert over geschikte kapsels en nieuwe trends. U beschikt over alle vaardigheden als haar wassen, knippen, kleuren, permanenten, watergolven, brushen, etc. Maar daar waar de gewone werkdag voor een werknemer ophoudt, staan er voor u als ondernemer nog meer taken op de agenda, zoals de boekhouding. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Vind hier dan een boekhouder voor kapsalon.

Het reilen en zeilen binnen de kappersbranche

Een goede boekhouder vinden, hoe doet u dat? Zomaar wat rondsurfen op internet naar een boekhouder? Of misschien wat taken uitbesteden aan de kennis van een kennis die wel iets van boekhouden weet? Dat kunt u maar beter niet doen. Hier bent uw op het juiste adres voor een boekhouder voor kapsalon. We brengen u online in contact met speciaal geselecteerde boekhouders die ervaring hebben met kapsalons. Ze zijn bekend met het reilen en zeilen binnen de kappersbranche. Dat maakt overleggen met uw boekhouder ineens een stuk gemakkelijker. Uw boekhouder kan u ook informeren over handige salonsoftware die het bijhouden van uw boekhouding nog eenvoudiger maakt en het werk van de boekhouder faciliteert.

Boekhoudsoftware ZZP

Zelfstandige kapper of kapsalon?

Hoe omvangrijk uw administratie is, is vooral afhankelijk van het soort bedrijf dat u voert. Bent u een kleine zelfstandige kapper of runt u een grote kapsalon? Het mag duidelijk zijn dat de boekhouding van een kleine zelfstandige kapper gemakkelijker is. Hierbij gaat het voornamelijk over het bijhouden van de verkopen, inkopen van de materialen en producten en een klein aantal overige kosten. Misschien bent u wel een thuiskapper en gaat u bij de mensen thuis langs? In dat geval moet u in uw boekhouding rekening houden met de kilometerregistratie. Vind hier een boekhouder voor kappers, die u hier alles over kan vertellen.

Runt u een complete kapsalon, dan moet u rekening houden met nog meer boekhoudkundige rompslomp. Denk aan vele inkoopfacturen voor producten, de huur van het pand, gas, water en licht, de inrichting van uw salon en kleine maar belangrijke details als koffie voor uw klanten, etc. Vergeet niet dat u extra werk hebt met de salarisadministratie van personeel. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de extra werkzaamheden. En dat terwijl u eigenlijk niets liever doet, dan alleen maar met uw vak bezig zijn. Voorkom dat u fouten maakt in uw boekhouding of te weinig tijd hebt voor een goede boekhouding, door deze vervelende en soms complexe taken aan een professionele boekhouder voor kapsalons over te laten.

Uw boekhouding eenvoudig uitgelegd

Als vakspecialist binnen de kappersbranche is de boekhouding vaak een taak waar u zich eigenlijk niet graag in verdiept. Toch is een goede boekhouding belangrijk voor het voortbestaan van uw zaak. Uw boekhouder legt u graag in begrijpbare taal uit wat u allemaal moet weten. Samen kunt u bespreken of u de boekhouding van uw kapsalon volledig uitbesteedt of welke taken u aan uw boekhouder uitbesteedt en welke taken u zelf uitvoert. Met de begeleiding van een professionele boekhouder is uw administratie straks geen kunst meer! Samen zorgt u ervoor dat uw zelfstandige activiteit als kapper of uw eigen kapsalon gestaag kan groeien en een succesvolle carrière u toelacht! Uw boekhouder kan u adviezen geven over de te volgen strategie voor uw onderneming op basis van de cijfers en in combinatie met uw ambities.

Boekhouder voor kapsalon vinden?

Dat doet u door hier contact met ons op te nemen via het online contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat u snel gratis en vrijblijvende offertes ontvangt van boekhouders voor kappers in uw omgeving!

Vergelijk en bespaar

Gratis boekhouders vergelijken in uw regio?

Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes binnen 24 uur in uw mailbox.
Vergelijk en bespaar

De voordelen van Boekhouder ZZP

  • Ervaren en erkende boekhouders in uw regio
  • Ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes
  • Direct inzicht in de kosten
  • Vergelijk en kies de beste boekhouder
Vergelijk boekhouders in uw regio